VERZENDEN

Alle pakketjes worden met DHL verzonden. U ontvangt een tracking code na betaling van uw bestelling zodat u de zending kunt volgen.  De verzendkosten zijn €4,95- €5,95 per pakket. Bij een bestelling vanaf €75.- (binnen NL) komt u in aanmerking voor gratis verzenden. Bij een bestelling vanaf €100,- naar (BE) komt u in aanmerking voor gratis verzenden. 

Wij verzenden ook naar:

- België

- Duitsland

KLANTENSERVICE

De klantenservice word op werkdagen binnen 2-3 werkdagen beantwoord. Tijdens drukke (vakantie) periodes kan dit uitlopen naar 4-5 werkdagen. 

RETOURNEREN

U kunt de artikelen alleen retour sturen indien deze nog niet gedragen/gebruikt zijn en de artikelen zich nog in originele staat bevinden. Sieraden (oorbellen) uit de originele verpakking en haar accessoires kunnen in verband met hygiëne niet geretourneerd worden. Een pakket retour sturen gaat op eigen kosten. U dient de artikelen na ontvangst binnen 14 dagen retour te sturen. Indien deze tijd verstreken of er niet aan de voorwaardes voldaan is kunnen wij het niet meer verwerken.

Bij het retouren zit een retourformulier. Deze dient volledig ingevuld te worden met kloppende gegevens. Indien het formulier onvolledig of niet is ingevuld kunnen wij helaas ook geen retour verwerken.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor fouten die namens de koper met verzenden plaats vinden. Wij vergoeden niks als de koper een retour terug stuurt en deze kwijt raakt of beschadigd binnen komt.

Pakketten mogen niet naar een pakketpunt worden gestuurd, dit dient naar ons eigen kantoor adres gestuurd te worden. Mocht het pakket naar een pakket punt zijn gestuurd vanwege een fout bij de post, dient dit aan ons gemeld te worden via de mail. Is dit niet gemeld zijn wij niet verantwoordelijk voor het pakket.

Wij verwerken retouren binnen 5-7 werkdagen.

GARANTIE

Product kapot binnen gekomen? Dan dient dit binnen 24 uur bij ons na ontvangst gemeld te worden zodat wij een passende oplossing, compensatie of vervangend product kunnen leveren. Wij geven geen garantie op:

- Afvallende studs, pailletjes of steentjes.

LET OP! Sieraden & haaraccessoires kunnen niet geretourneerd worden.

Kleding:

Kleding kan binnen 14 dagen na ontvangst terug gestuurd worden naar:

Beautyfashionmorecg

Meer en duin 58K

2163 HC Lisse

Het terug sturen gaat op eigen kosten. Wanneer wij het kleding stuk ongedragen en in goede originele staat ontvangen word het geld automatisch op uw rekening teruggestort.

 

Wij kunnen de terugbetaling weigeren wanneer:

- Het retour formulier niet of onvolledig is ingevuld.

- Het sieraden (uit de originele verpakking)/haar accessoires zijn zijn.

- Er vlekken op het kleding stuk te vinden zijn.

- Het kleding stuk gedragen/gewassen is door de klant zelf.

- Het kleding stuk kapot of beschadigd is.

- Er geuren zoals rook, parfum en bodymist op het kleding stuk zijn gespoten. 

Wij zullen deze voorwaardes streng controleren en hanteren indien dit nodig is.

 Haar accessoires & sieraden

Haaraccessoires nemen wij niet terug in ontvangst. Dit vanwege hygiëne van producten. Sieraden mogen niet geretourneerd worden als de verpakking niet in originele staat meer bevind.